Comitè Científic

Investigador principal

Albert Espelt Hernández

Doctor en biomedicina, màster en Salut Pública, graduat en Estadística Aplicada, graduat en Psicologia, llicenciat en Tècniques i Estudis de Mercat i diplomat en Estadística. Professor al Departament de Psicobiologia i Metodologia de Ciències de la Salut del grau en Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Membre de l’Interinstitutional Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context (Epi4health) de la UVic-UCC/UOC. Investigador principal i responsable del projecte DESKcohort. Ha desenvolupat la seva recerca en l’àmbit de les drogodependències i les desigualtats socials en salut.  

Project manager

Helena González Casals

Graduada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en Psicologia General Sanitària (UAB). Membre del Departament d’Epidemiologia i Metodologia de les Ciències Socials i de la Salut de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), membre de l’Interinstitutional Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context (Epi4health) de la UVic-UCC/UOC. Professora col·laboradora en els estudis de Fisioteràpia d’aquesta mateixa universitat en l’assignatura de Fisioteràpia Comunitària. 

Coordinadora del treball de camp

Judit Rogés Olivares

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB) i màster de Drogodependències (UB). Membre del Departament d’Epidemiologia i Metodologia de les Ciències Socials i de la Salut de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i investigadora de l’Interinstitutional Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context (Epi4health) de la UVic-UCC/UOC. Projecte manager i coordinadora del treball de camp del projecte DESKcohort.

Investigadora de la UVic-UCC

Gemma Drou Roget

Graduada en Biomedicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Màster en Salut Pública (Universitat Pompeu Fabra). Membre del Departament d’Epidemiologia i Metodologia de les Ciències Socials i de la Salut de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i de l’Interinstitutional Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context (Epi4health) de la UVic-UCC/UOC. Responsable de programes i intervencions derivades del DESKcohort.

Investigadora de la UVic-UCC

Salomé Tárrega Larea

Doctora en Psicologia per la UAB. Màster en Metodologia de la Recerca en Ciències de la Salut. Postgraduada en Estadística de Ciències de la Salut. Llicenciada en Psicologia. Professora titular de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) en els àmbits de la recerca i la metodologia i professora associada de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Investigadora de l’International Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context (Epi4health) de la UVic-UCC/UOC. Membre del Departament d’Epidemiologia i Metodologia de Ciències Socials i de la Salut de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Ha col·laborat en projectes de recerca sobre regulació emocional, addiccions comportamentas i trastorns alimentaris.  

Investigadora de la UVic-UCC

Ester Teixidó-Compañó

Doctora en Biomedicina. Màster en Salut Pública i màster en Intervenció Psicosocial. Llicenciada en Psicologia. Professora titular de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) en els àmbits de la salut pública i la salut comunitària i professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Membre del Departament d’Epidemiologia i Metodologia de les Ciències Socials i de la Salut d’aquesta mateixa universitat. Investigadora de l’Interinstitutional Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context (Epi4health) de la UVic-UCC/UOC. Ha col·laborat en projectes de recerca en l’àmbit de les drogodependències.

Investigadora de la UVic-UCC

Ester Colillas Malet

Doctora per la Universitat de Girona. Màster oficial en Salut Pública. Diplomada en Infermeria. Professora titular de la Facultat de Ciències de la Salut de la UManresa en els àmbits de la salut pública i la salut comunitària. Coordinadora de Treball fi de grau del Grau del grau en Infermeria d’UManresa. Responsable del projecte d’Universitat Saludable i Sostenible de la UManresa. Investigadora de l’International Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context (Epi4health) de la UVic-UCC/UOC. Ha desenvolupat la seva recerca en l’àmbit de les desigualtats de gènere i la salut mental.  

 

Investigadora del Departament de Salut

Núria Obradors Rial

Doctora per la Universitat Pompeu Fabra. Màster oficial en Salut Pública. Diplomada en Infermeria. Professora titular de la Facultat de Ciències de la Salut de la UManresa. Coordinadora del grau en Infermeria d’UManresa. Investigadora de l’International Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context (Epi4health) de la UVic-UCC/UOC. Ha desenvolupat la seva recerca en l’àmbit de les conductes de risc dels joves i les desigualtats generades pel territori.  

Investigadora de la UVic-UCC

Jennifer Morata Serrano 

Graduada en Psicologia (UAB). Diplomatura en Metodología y Estadística en Ciencias de la Salud (UAB). Professora al Departament de Psicobiologia i Metodologia de Ciències de la Salut del grau en Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professora titular de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Membre del Departament d’Epidemiologia i Metodologia de les Ciències  de la Salut d’aquesta mateixa universitat. Professora associada de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Data Analyst

Investigadora de la UVic-UCC i Data Analyst

Anaís Álvarez Vargas

Graduada en Matemàtiques per la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED). Ajudant d’investigació al Departament d’Epidemiologia i Metodologia de les Ciències Socials i de la Salut de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), i membre de l’Interinstitutional Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context (Epi4health) de la UVic-UCC/UOC.