DESK-mini

Enquesta panell sobre la salut i el benestar de nens i nenes que cursen 4rt de primària a escoles de Manresa. Projecte emmarcat en el “Programa de detecció Precoç de problemes de salut en escolars”. 

Des del curs 2004-2005, la Clínica Universitària (CU+), de la Fundació Universitària del Bages, juntament amb la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Manresa, organitza el “Programa de detecció precoç de problemes de salut en escolars” (PDP), dirigits als escolars de P4, P5 i 4t de primària de Manresa. Dins aquest programa als nens i nenes se’ls hi realitza una exploració i cribratge de problemes de salut en diferents àmbits d’especialització, entre ells de fisioteràpia. Aquest curs 2021/22, l’exploració de fisioteràpia es complementa amb un qüestionari d’hàbits de salut, anomenat DESK-mini. Així, la DESK-mini és una enquesta sobre aspectes socials, d’educació, de salut i de comportaments de salut dirigida als nens i nenes escolaritzats a Manresa que cursen 4rt de primària i que acudeixen a la CU+ a fer-se una exploració específica de fisioteràpia.  

La DESK-mini és un projecte liderat per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, que es duu a terme per la Clínica Universitària de Manresa, de la Fundació Universitària del Bages, amb la col·laboració de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Manresa. 

Metodologia

Qüestionari

 

Bases de dades

Contacte

13 + 10 =